Νεκροί θεατές σε αγώνα μηχανοκίνητων στο Μεξικό

Σε δυστύχημα εξελίχθηκε ένας αγώνας για οχήματα ανώμαλων δρόμων στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικό αφού είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 8 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 79.

Νεκροί θεατές σε αγώνα μηχανοκίνητων στο Μεξικό

Τραγική εξέλιξη είχε ένας αγώνας για οχήματα ανώμαλων δρόμων (monster trucks) που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικού. Ένα από τα αυτοκίνητα που έπαιρναν μέρος στους αγώνες επιχείρησε να περάσει πάνω από μια σειρά παρκαρισμένων οχημάτων. Ο οδηγός του αυτοκινήτου όμως έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω στις κερκίδες με τους θεατές, οι οποίοι έτρεχαν πανικόβλητοι προς κάθε κατεύθυνση.

Οι διασώστες που έφτασαν στην περιοχή εντόπισαν τις σωρούς 8 ανθρώπων, ενώ 79 ακόμη μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονταν και τρία παιδιά, δύο κορίτσια 6 και 7 ετών καθώς και ένα αγοράκι 12 ετών.

Οι πρώτες έρευνες έκαναν λόγο για τεχνικό πρόβλημα του οχήματος, ωστόσο νέα στοιχεία που είδαν τη Δευτέρα (7/10) το φως της δημοσιότητας θέλουν τον οδηγό του monster truck να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK