Πρωταθλητής των πρωταθλητών ο Γκροσζάν

Ο Ρομέν Γκροσζάν κατέκτησε τον τιμητικό τίτλο του Race of Champions στον ετήσιο αγώνα που μετέχουν οδηγοί της F1, του WRC, του NASCAR και άλλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πρωταθλητής των πρωταθλητών ο Γκροσζάν

Ο οδηγός της Lotus κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίκαελ Σουμάχερ στον ημιτελικό και να κερδίσει δύο φορές τον Τομ Κρίστενσεν στον τελικό της Ταϊλάνδης, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο RoC.

"Είναι όμορφη αίσθηση. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ανέβηκα στο βάθρο. Το να επιστρέφω σε κορυφαίο επίπεδο είναι καλό. Πέρυσι ήταν ο Σεμπαστιάν Οζιέ πρωταθλητής, τώρα είμαι εγώ. Χρειαζόμαστε πλέον μια νίκη στον αγώνα των Εθνών", δήλωσε ο Γάλλος.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Ζεμπάστιαν Φέτελ και ο κάτοχος του τίτλου Σεμπαστιάν Οζιέ αποκλείστηκαν στα προημιτελικά, ενώ οι Μίκαελ Σουμάχερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ στα ημιτελικά. Από την πλευρά του ο Τομ Κρίστενσεν έφτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό.

Η Γερμανία τον Αγώνα των Εθνών

Ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο Ζεμπάστιαν Φέτελ επικράτησαν των Σεμπαστιάν Οζιέ και Ρομέν Γκροσζάν και αναδείχθηκαν νικητές στον Αγώνα των Εθνών. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη χρονιά που η Γερμανία πανηγυρίζει τον εν λόγω άτυπο τίτλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK