Θρήνος στο Ράλι Ντακάρ

Στο αίμα βάφτηκε και το εφετινό Ράλι Ντακάρ, καθώς ένας 50χρονος Βέλγος αναβάτης και πατέρας πέντε παιδιών ονόματι Ερίκ Παλάντ, βρέθηκε νεκρός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Θρήνος στο Ράλι Ντακάρ

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο 143ο μίλι της πέμπτης διαδρομής μεταξύ του Τσιλετσίτο και του Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν, ωστόσο οι συνθήκες που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό παραμένουν άγνωστες.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής: "Στις 08:30 τα μέλη ενός φορτηγού, υπεύθυνου για την καθαριότητα, ανακάλυψαν το σώμα του πιλότου με τον αριθμό 122. Τα αίτια ερευνώνται από τον αναπληρωτή ιατροδικαστή Ανάλια Κάστρο Μασούκο".

Ο Ερίκ Παλάντ συμμετείχε για 11η φορά στο Ράλι Ντακάρ κι εφέτος είχε εκφράσει τη φιλοδοξία να αναδειχθεί νικητής στην κατηγορία των ερασιτεχνών, δυστυχώς όμως, υποχρέωσε τη διοργανώτρια αρχή να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους φίλους του.

Θύματα του 36ου Ράλι Ντακάρ είναι και δύο δημοσιογράφοι του περιοδικού Super Rally, ο 19χρονος Αγκουστίν Ιγκνάσιο Μίνα και ο 51χρονος Ντάνιελ Εντουάρντο Αμπρόζιο, το όχημα των οποίων έπεσε σε μία χαράδρα. Δύο φωτογράφοι συνεπιβάτες τους έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK