Τρομακτικό ατύχημα στο IndyCar (VIDEO)

Πρωταγωνιστής σε ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμαστικών του τελευταίου αγώνα της σεζόν στα IndyCar ήταν ο Ρώσος ρούκι, Μικαήλ Αλέσιν, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Δείτε σε VIDEO το ατύχημα.

Τρομακτικό ατύχημα στο IndyCar (VIDEO)

Ο Ρώσος βρισκόταν πίσω από τον νικητή του προηγούμενου αγώνα, Σκοτ Ντίξον, ο οποίος έκοβε ταχύτητα με σκοπό να μπει στα πιτς. Ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε πάνω σε εκείνο του Τσάρλι Κίμπαλ, με αποτέλεσμα αρχικά να βρεθεί στον αέρα και στη συνέχεια να χτυπήσει στον προστατευτικό φράκτη που υπάρχει για την προστασία του κοινού και όχι μόνο.

Προτού προσγειωθεί ανώμαλα, το μονοθέσιό του άρχισε να περιστρέφεται και να διαλύεται μέχρι που τελικά ακινητοποιήθηκε και στο πλευρό του έσπευσε το ιατρικό επιτελείο των αγώνων.

Ο Αλέσιν έχασε για λίγο τις αισθήσεις του ενώ μεταφέρθηκε άμεσα με ελικόπτερο στο ιατρικό κέντρο Loma Linda. H κατάσταση του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή ενώ έχει τραύματα στο στήθος, σπασμένα πλευρά, σπασμένη δεξιά κλείδα και διάσειση.

Δείτε σε VIDEO το ατύχημα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK