Ο νέος Χιγκίτα και η απόκρουση του σκορπιού

Την αξέχαστη απόκρουση του Σκορπιού του Ρενέ Χιγκίτα προσπάθησε να μιμηθεί ένας τερματοφύλακας στην Νότια Αφρική και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε περίφημα. Δείτε τον.

Ο νέος Χιγκίτα και η απόκρουση του σκορπιού

Στις 6 Σεπτεμβρίου του 1995 ο Ρενέ Χιγκίτα έγραφε ιστορία με την περίφημη απόκρουση του Σκορπιού σε φιλικό μεταξύ της Αγγλίας και τη Κολομβίας. Είκοσι χρόνια μετά, ο Ιτουμελέ Κουνέ, ο τερματοφύλακας των Σιφς της Νότιας Αφρικής, έκανε ακριβώς το ίδιο σε ματς κόντρα στους Μπλακ Έισις.

Το έκανε μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα κι ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.Πάντως όπως θα δείτε στο VIDEO φαίνεται πως το κάνει σε νεκρό χρόνο. Πιθανότατα δηλαδή ο ρέφερι να έχει σφυρίξει τη λήξη εκείνη τη στιγμή.

Η αλήθεια όμως είναι πως η προσπάθειά του στέφθηκε με επιτυχία. Λίγη ώρα μετά ανέβασε την φάση στον λογαριασμό του στο instagram, γράφοντας: "Είχα υποσχεθεί πως θα το έκανα μια φορά σε επίσημο παιχνίδι και το έκανα απόψε. Ανακούφιση".

Τηλεοπτικές άδειες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ