Αποκλεισμός-σοκ με ανύπαρκτο γκολ για τη Βραζιλία

Ήττα σοκ και αποκλεισμός για τη Βραζιλία. Μετά το κάζο του παγκοσμίου κυπέλλου η «σελεσάο» αποχωρεί με μεγάλη απογοήτευση από ακόμη μία διοργάνωση, με το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση με το Περού να επιτυγχάνεται με το χέρι. Νίκη πρόκριση για το Εκουαδόρ.

Αποκλεισμός-σοκ με ανύπαρκτο γκολ για τη Βραζιλία

Η Βραζιλία ηττήθηκε 1-0 από το Περού, κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλο και μοιραία η πορεία της στο φετινό Κόπα Αμέρικα τερματίστηκε άδοξα. Οι Βραζιλιάνοι ωστόσο έχουν δίκαια παράπονα για το γκολ που πέτυχε το Περού με τον Ρουιντιάζ στο 77ο λεπτό του αγώνα και αυτό γιατί ο σκόρερ των νικητών έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας χέρι. Με το σκορ στο 1-0 -είναι προφανές- ότι αυτή η φάση έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και τον αποκλεισμό των Βραζιλιάνων.

Από εκεί και πέρα βέβαια η παρουσία της «σελεσάο» στο παιχνίδι ήταν πολύ κακή και δεν κατάφερε να επιβληθεί επί ενός αντιπάλου, ο οποίος ήταν ουσιαστικά κατά πολύ ασθενέστερος.

Έτσι το Περού με τη νίκη αυτή πήρε την πρόκριση για τη φάση των «8» μαζί με το Εκουαδόρ, το οποίο είχε επιβληθεί νωρίτερα με 4-0 της Αϊτής (Έμερσον Βαλένσια, Αγιόβι, Νομπόα και Αντόνιο Βαλένσια τα γκολ). Οι νικητές χρειάζονταν να επικρατήσουν στο ματς με δύο γκολ διαφορά προκειμένου να μην τους ενδιαφέρει τι θα συμβεί στο άλλο παιχνίδι και τα κατάφεραν με το παραπάνω.

Βραζιλία - Περού 0-1

Εκουαδόρ - Αϊτή 4-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ του Copa America 2016
Νεϊμάρ: "Τώρα θα βγει ο κάθε μ@@@ς να μιλήσει"
Εκδίκηση της "Ole" για το 1995 από τους Βραζιλιάνους για το χέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK