Γοδίν: "Να τιμωρηθεί ο Χάρα όπως ο Σουάρες"

Με αφορμή την προκλητική χειρονομία του Χάρα στον Καβάνι, ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Ντιέγο Γοδίν, τόνισε πως περιμένει ανάλογη τιμωρία του Χιλιανού με αυτή του Λουίς Σουάρες για το δάγκωμα στον Κιελίνι. Τι δήλωσε για τη διαιτησία.

Γοδίν: "Να τιμωρηθεί ο Χάρα όπως ο Σουάρες"

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Ντιέγο Γοδίν, για τη διαιτησία του Κόπα Αμέρικα. Παράλληλα, με αφορμή την προκλητική χειρονομία του Χάρα στον Καβάνι, ο Ουρουγουανός τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Χιλή, πως περιμένει ανάλογη τιμωρία του Χιλιανού με αυτή του Σουάρες.

"Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε και είμαστε περήφανοι για την Ουρουγουάη. Δεν τα καταφέραμε να προκριθούμε για προφανής λόγους.

Ο διαιτητής σίγουρα επηρέασε το αποτέλεσμα, με τις κόκκινες στον Καβάνι και στον Φουσίλε. Θα ήθελα πολύ να δω τι θα γινόταν αν παίζαμε 11 εναντίον 11. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να το δεχθούμε. Πονάει, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε".

Για τη χειρονομία του Χάρα: "Πέρα από την λεκτική πρόκληση, το πιο θλιβερό είναι το μέρος που του έβαλε το δάχτυλο. Αυτό το είδε όλος ο κόσμος. Ο Έντι ούτε τον προκάλεσε, ούτε ξεκίνησε κάτι πρώτος. Το μόνο που έκανε στη συνέχεια ήταν να του σπρώξει το χέρι και να τον ακουμπήσει στο πρόσωπο και ο διαιτητής τον απέβαλε. Περιμένω από την CONMEBOL να αναλάβει δράση, όπως η FIFA έκανε με τον Σουάρες στο Μουντιάλ. Ελπίζω να υπάρξει τιμωρία".

Για το αν πιστεύει πως υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση της διαιτησίας στη Χιλή: "Αν σκεφτόμασταν ότι θέλουν να δώσουν το τρόπαιο στη Χιλή, δεν θα κατεβαίναμε καν να παίξουμε. Αλλά η αλήθεια είναι πως έγιναν πράγματα περίεργα. Τα είδε όλος ο κόσμος, αλλά όχι οι Χιλιανοί που ήταν ευχαριστημένοι".

Διαβάστε ακόμη:

Ηρωική πρόκριση η Χιλή κόντρα στην Ουρουγουάη

Τα πρόγραμμα των προημιτελικών του Copa América

Η προκλητική χειρονομία στον Καβάνι, το χαστούκι και η αποβολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK