Ζητούν να ακυρωθεί η ποινή του Σουάρες

Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης είναι έτοιμη να στείλει επιστολή στην FIFPro (Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) ζητώντας την ακύρωση της ποινής του Σουάρες, καθώς όπως υποστηρίζει, επιβλήθηκε από ένα "διεφθαρμένο όργανο".

Ζητούν να ακυρωθεί η ποινή του Σουάρες

Το FBI σε συνεργασία με την ελβετική αστυνομία σε επιχείρηση "σκούπα" διεξήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/5) στη Ζυρίχη, συνέλαβε υψηλόβαθμα στελέχη της FIFA (νυν και πρώην) με τις κατηγορίες του εκβιασμού, της δωροδοκίας και του ξεπλύματος "μαύρου" χρήματος.

Μετά κι από αυτές τις εξελίξεις, η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης είναι έτοιμη να στείλει επιστολή στην FIFPro (Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) ζητώντας την άμεση ακύρωση της ποινής του Λουίς Σουάρες, την οποία είχε επιβάλλει η FIFA το προηγούμενο καλοκαίρι για το δάγκωμα στον Κιελίνι στο Μουντιάλ.

Θυμίζουμε πως τότε ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε τιμωρηθεί μεταξύ άλλων και με 9 αγωνιστικές από την εθνική ομάδα, κάτι που δεν του επιτρέπει να βρεθεί στο προσεχές Κόπα Αμέρικα που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Έτσι λοιπόν οι Ουρουγουανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στη FIFA και όπως ανακοίνωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Ουρουγουάης μέσω twitter, ζητούν δικαίωση καθώς η ποινή επιβλήθηκε από ένα "διεφθαρμένο όργανο".

Συγκεκριμένα έγραψαν στο twitter: "Εάν ο Λουίς Σουάρες είναι σύμφωνος, ζητάμε την ακύρωση της ποινής που του επέβαλλε ένα όργανο που είναι ύποπτο για διαφθορά".

Ενώ συνέχισε: "Όσον αφορά την ποινή του Σουάρες, υπήρξε θύμα αυτή της υποτιθέμενης διαφθοράς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK