Πυροβολισμοί και τραυματίες στο ντέρμπι Παλμέιρας-Κορίνθιανς

Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός των εκτεταμένων επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην πόλη Προυδέντε πριν από την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ της Παλμέιρας και της Κορίνθιανς.

Πυροβολισμοί και τραυματίες στο ντέρμπι Παλμέιρας-Κορίνθιανς

Οι δύο άτυχοι οπαδοί οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, έχοντας υποστεί τραύματα από πυροβολισμούς, οι οποίοι προήλθαν από άγνωστους.

Η κατάσταση του ενός χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (το θραύσμα τον βρήκε στη μέση), ενώ ο έτερος φίλαθλος πυροβολήθηκε στο πόδι.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η χρήση όπλου έγινε από θερμόαιμους οπαδούς των -τυπικά- φιλοξενούμενων, ωστόσο δεν υπήρξαν συλλήψεις για το περιστατικό.

"Δύο φίλαθλοι που προέρχονται από την πόλη του Σάο Πάουλο, πυροβολήθηκαν. Ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιοι προέβησαν σε μία τέτοια ενέργεια, αλλά έχουμε πληροφορίες ότι υπήρξαν οπλισμένοι οπαδοί της Παλμέιρας. Προς το παρόν συγκεντρώνουμε πληροφορίες για το περιστατικό", δήλωσε μεταξύ άλλων o Τιάγκο Σέζαρ.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι και οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση πλαστικών σφαιρών από καουτσούκ, προκειμένου να επιβάλουν την τάξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK