Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Ριβάλντο

Την πρόθεση του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αποκάλυψε ο Ριβάλντο σε φίλους του, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Σκέφτεται να αποσυρθεί ο Ριβάλντο

Ο 39χρονος πλέον παίκτης σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τη σπουδαία καριέρα του μετά το τέλος του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχει με τη φανέλα της Σάο Πάολο. Ο “Ρίμπο” δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις του και επιθυμεί να αποχωρήσει τώρα πριν “ξεθωριάσει η μπογιά του".

Άλλωστε από τότε που παίζει στη Σάο Πάολο έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο 90λεπτα και παρά τη διάθεση του νέου προπονητή, Αντίλσον Μπατίστα, να του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Ρίμπο δεν μπορεί να ξαναβρεί την παλιά του φόρμα.

Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ εκπνέει στο τέλος της χρονιάς και η Σάο Πάολο δεν έχει δείξει διάθεση να το ανανεώσει. Γι' αυτό το λόγο και ο “Ρίμπο” δεν δείχνει “ζεστός” να δώσει συνέχεια στην καριέρα του.

Αν επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα από την Βραζιλία τότε ο Ριβάλντο θα ακολουθήσει στην πόρτα της εξόδου τον Ρονάλντο, ο οποίος νωρίτερα μέσα στη χρονιά αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK