Gold Cup 2015: ΗΠΑ και Αϊτή προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Οι ΗΠΑ και η Αϊτή είναι οι πρώτες δύο ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Gold Cup 2015, τερματίζοντας στην πρώτη και στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου αντίστοιχα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης του Παναμά.

Gold Cup 2015: ΗΠΑ και Αϊτή προκρίθηκαν στα προημιτελικά

Οι ΗΠΑ έκοψαν πρώτες το νήμα τερματισμού στον 1ο όμιλο με 7 βαθμούς και έγιναν η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Gold Cup 2015. Οι διοργανωτές ήταν αήττητοι στα τρία παιχνίδια που έδωσαν με Αϊτή (1-0), Παναμά (1-1) και Ονδούρα (2-1) με συνολικό ρεκόρ γκολ 4-2.

Μαζί τους στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Αϊτή η οποία τερμάτισε δεύτερη με 4 βαθμούς και 1 νίκη (με Ονδούρα 1-0), μία ισοπαλία (με Παναμά 1-1) και μία ήττα (με ΗΠΑ 1-0).

Ανοιχτό πλέον παραμένει το ενδεχόμενο πρόκρισης του Παναμά μιας και από τους τρεις ομίλους του Gold Cup, περνούν στην επόμενη φάση και οι δύο καλύτερες τρίτες ομάδες. Οι Παναμέζοι έχουν τρεις βαθμούς όντας αήττητοι μιας και ολοκλήρωσαν τον όμιλο με 3 ισοπαλίες και γκολ 3-3. Βέβαια το αν θα προκριθούν εξαρτάται κι από τα αποτελέσματα των παιχνιδιών των άλλων ομίλων.

Όσον αφορά τις ομάδες που έχουν πάρει την πρόκριση από το δεύτερο και τρίτο όμιλο, αυτές είναι η Τζαμάικα (από το δεύτερο) και το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, καθώς και το Μεξικό (από τον τρίτο).

News 24/7

24MEDIA NETWORK