Στην Κερετάρο ο Ροναλντίνιο!

Συμβόλαιο δύο ετών με την Κερετάρο από το Μεξικό υπέγραψε το βράδυ της Παρασκευής (06/09) ο Ροναλντίνιο.

Στην Κερετάρο ο Ροναλντίνιο!

Μετά από μήνες περιφοράς από την Ευρώπη στην Αυστραλία και από την Ινδία στις ΗΠΑ, η υπογραφή του μπήκε για λογαριασμό ενός συλλόγου που ιδρύθηκε το 1950, αλλά το 2013 απέφυγε τον υποβιβασμό χάρη σε ανακατατάξεις, αλλαγές ιδιοκτησιακών καθεστώτων και μετακομίσεις ομάδων.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, ένας από τους μόλις έξι ποδοσφαιριστές στην ιστορία που έχουν πανηγυρίσει τόσο το Champions League όσο και το Copa Libertadores, είχε αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μινέιρο πριν από λίγο καιρό κι έκτοτε αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

"Πάντοτε λάμβανα στοργή από το Μεξικό. Έχω μεγάλο κίνητρο να φορέσω τη φανέλα της Κερετάρο. Ευχαριστώ Ολεγκάριο Βάσκες", ήταν το tweet του Ροναλντίνιο αμέσως μετά από την επίτευξη της συμφωνίας.

Η νέα ομάδα του Ροναλντίνιο βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος Apertura αυτήν τη στιγμή, ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τα νοκ άουτ τίτλου, αλλά αποκλείστηκε στα προημιτελικά με δύο ήττες από τη Σάντος Λαγκούνα. Μετράει τρία πρωταθλήματα (Clausura 2005, Clausura 2006, Apertura 2008) και στο δυναμικό της έχει ήδη 4 Βραζιλιάνους (Καμίλο, Ντανιλίνιο, Ρικάρντο Ζεζούς, Γουίλιαμ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK