Η απαίτηση του "Ρόνι" (PHOTO)

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο Ροναλντίνιο πάτησε το πόδι του στο Μεξικό για λογαριασμό της Κερέταρο και ο Βραζιλιάνος σταρ άρχισε ήδη τις απαιτήσεις. Συγκεκριμένα φαίνεται να ζήτησε από την ομάδα των "λευκών πετεινών" ένα σπίτι που να μπορεί να στεγάσει τις "ιδιαίτερες" προτιμήσεις του.

Η απαίτηση του "Ρόνι" (PHOTO)

Ο Ροναλντίνιο είναι αναμφίβολα το μεγάλο όνομα που κοσμεί με την παρουσία του το φετινό πρωτάθλημα του Μεξικού αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Κερέταρο. Όπως κάθε μεγάλος σούπερ σταρ, έτσι και ο "Ρόνι" έχει ορισμένες ιδιορρυθμίες και απαιτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άσσος φέρεται να ζήτησε από τους ανθρώπους της Κερέταρο ένα σπίτι που να έχει ενσωματωμένο γήπεδο ποδοβόλεϊ (!) με άμμο και κερκίδες. Οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν ένα υποψήφιο σπίτι με το νοίκι να ξεπερνά τα 2.000 ευρώ μηνιαίως.

"Αυτό που ζήτησε μόνο είναι το σπίτι του να έχει ένα γήπεδο ποδοβόλεϊ γιατί του αρέσει πολύ αυτό το άθλημα" έσπευσε να δηλώσει άνθρωπος της ομάδας φανερώνοντας την αδυναμία του Ροναλντίνιο για το συγκεκριμένο χόμπι.

Η απαίτηση του "Ρόνι" (PHOTO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK