Ένοπλη ληστεία σε πούλμαν ομάδας: Τους απήγαγαν, τους έγδυσαν και έκλεψαν Ο,ΤΙ είχαν!

Επτά ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο πούλμαν της Τρουχιγιάνος, ποδοσφαιρικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας της Βενεζουέλας, απήγαγαν τους ποδοσφαιριστές για δύο ώρες και τους "έγδυσαν" κλέβοντάς τους τα πάντα!

Ένοπλη ληστεία σε πούλμαν ομάδας: Τους απήγαγαν, τους έγδυσαν και έκλεψαν Ο,ΤΙ είχαν!

Ένα πραγματικά απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη Βενεζουέλα. Την ώρα που το πούλμαν της Τρουχιγιάνος επέστρεφε μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονάγκας (ήττα με 2-1) για την πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, έπεσε θύμα... ληστών!

Επτά ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο πούλμαν και υπό την απειλή όπλων και χειροβομβίδων ανάγκασαν τον οδηγό να αλλάξει διαδρομή. Η απαγωγή των παικτών κράτησε περίπου 2μιση ώρες, ενώ όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, οι ληστές τους απείλησαν ότι σε περίπτωση που κάποιος άνοιγε το gps του και επικοινωνούσε με κάποιον απ' έξω, θα ανατίναζαν το πούλμαν με χειροβομβίδα.

Τελικά οι δράστες αφού έκλεψαν κυριολεκτικά τα πάντα, από κάμερες, λάπτοπ, στολές, μπάλες, μέχρι και τα ίδια τα ρούχα που φορούσαν οι παίκτες, γδύνοντάς τους, στη συνέχεια το έβαλαν... στα πόδια!

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ