Μετά τον Μέσι το χάος: Παραιτήθηκε ο Μαρτίνο από την Αργεντινή

Λίγες μέρες μετά την απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την εθνική Αργεντινής ήρθε και η παραίτηση του Τάτα Μαρτίνο.

Μετά από δύο χαμένους τελικούς στο Copa America και την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, ο Τάτα Μαρτίνο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Αργεντινής.

Ο 53χρονος προπονητής είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και στη συνέχεια παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της "αλμπισελέστε". Ως εκ τούτου αναζητείται ο αντικαταστάτης του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, ο Μαρτίνο παραιτήθηκε εξαιτίας "προβλημάτων να ανακοινώσει αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες". Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός είχε αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του το 2014, μετά τον χαμένο τελικό στο Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα