Έκλεψαν 10 τόνους φαγητό στην παρουσίαση του Τέβες!

Ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό σημάδεψε την παρουσίαση του Κάρλος Τέβες με τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς. Διαβάστε τι έκαναν μερικοί ανεκδιήγητοι έξω από το "Μπομπονέρα".

Έκλεψαν 10 τόνους φαγητό στην παρουσίαση του Τέβες!

Ο Κάρλος Τέβες είχε ζητήσει από τον κόσμο που θα πήγαινε στο στάδιο να φέρει μαζί του και τυποποιημένα τρόφιμα, προκειμένου να συγκεντρωθεί μία μεγάλη ποσότητα για να δοθεί σε φτωχά παιδιά που ζουν στο Φουέρτα Απάτσε, τη γειτονιά δηλαδή όπου μεγάλωσε.

Πράγματι, πολλοί υποστηρικτές της Μπόκα Τζούνιορς (σ.σ. περίπου 40.000 βρέθηκαν στο "Μπομπονέρα" για να καλωσορίσουν τον Αργεντινό επιθετικό) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έφεραν τρόφιμα.

Δυστυχώς, όμως, τη στιγμή που ο κόσμος γιόρταζε για την επιστροφή του Τέβες, μία ομάδα κλεφτών κατάφερε να αρπάξει γύρω στους 10 τόνους φαγητό και να ξεφύγει από τους άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ