Ντεμπούτο με γκολ και τραυματισμό ο Χουλκ

Ο Χουλκ πήγε στη Σανγκάι ΣΙΠΓ για να κάνει τη διαφορά και στην πρώτη εμφάνισή του σκόραρε. Λίγο μετά όμως τραυματίστηκε και αποχώρησε με φορείο.

Ντεμπούτο με γκολ και τραυματισμό ο Χουλκ

Το ντεμπούτο του Βραζιλιάνου Χουλκ στο κινέζικο πρωτάθλημα συνδυάστηκε με γκολ και τραυματισμό. Ο πρώην επιθετικός των Πόρτο και Ζενίτ άνοιξε το δρόμο για το 5-0 της Σανγκάη ΣΙΠΓ επί της Χενάν, σκοράροντας μόλις στο 9'. Στι 21' ωστόσο αποχώρησε τραυματίας και δεν μπόρεσε να βοηθήσει στη συνέχεια του αγώνα.

Γλυκόπικρη γεύση.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ