Απίστευτη γκάφα από Λιβανέζο τερματοφύλακα, υποψίες για στήσιμο του αγώνα

O τερματοφύλακας της Αλ Αχέντ, Χασάν Μπιτάρ υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος, το οποίο κόστισε την ήττα στην ομάδα του, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για πιθανό "στήσιμο" της αναμέτρησης με την Αλτίν Ασίρ για το AFC Cup.

Απίστευτη γκάφα από Λιβανέζο τερματοφύλακα, υποψίες για στήσιμο του αγώνα

Η Αλ Αχέντ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αλτίν Ασίρ στο πλαίσιο του AFC Cup, η οποία είναι η δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ασίας.

Μεγάλη ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα φέρει ο τερματοφύλακας, Χασάν Μπιτάρ, ο οποίος υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος, καθώς, ύστερα από γύρισμα συμπαίκτη του, δεν υπολόγισε σωστά και είδε την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Όμως, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Μπιτάρ, αφού τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η FIFA θεωρεί ύποπτο το τελικό αποτέλεσμα, εξαιτίας έντονου στοιχηματισμού στη νίκη της Αλτίν Ασίρ. Η ομάδα από το Τουρκμενιστάν έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση και δεν θεωρείτο το φαβορί της αναμέτρησης.

Δείτε το VIDEO:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ