Στη Ραπίντ Βιέννης ο Πέτσος

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ραπίντ Βιέννης υπέγραψε ο Θάνος Πέτσος, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε μη γερμανική ομάδα.

Στη Ραπίντ Βιέννης ο Πέτσος

Το τελευταίο διάστημα ο 22χρονος αμυντικός μέσος είχε επαφές με τους ανθρώπους του αυστριακού συλλόγου, οι οποίοι τον έπεισαν να μετακομίσει ανατολικότερα. Την Τετάρτη (17/7), μάλιστα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Ο νεαρός άσος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε μη γερμανική ομάδα, αφού τα προηγούμενα χρόνια φόρεσε τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, της Καϊζερσλάουτερν και της Γκρόιτερ Φιρτ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές σαν αυτή. Ο Θάνος Πέτσος είναι νέος, αλλά έχει εμπειρίες. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τις τελευταίες μέρες για να καταφέρουμε να τον πάρουμε και γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ρούντολφ Έντλινγκερ", είπε ο Χέλμουτ Σούλτε (αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ).

Από την πλευρά του ο Θάνος Πέτσος ευχαρίστησε τόσο τον Χέλμουτ Σούλτε όσο και τον προπονητή Ζόραν Μπάρισιτς για το έντονο ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό του. Παράλληλα τόνισε ότι η Ραπίντ παρέχει ένα πολύ επαγγελματικό περιβάλλον και η Βιέννη είναι μία πανέμορφη πόλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK