Φάση των "32": Δύσκολα η Άντερλεχτ, σκόραρε ο Γκαλίτσιος

Η Μπορινάζ μπορεί να αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου, ωστόσο δυσκόλεψε αφάνταστα την, προβληματική εφέτος, Άντερλεχτ. Εν τέλει η ομάδα των Βρυξελλών νίκησε 2-0 και προκρίθηκε στους "16" του Beker van Belgie. Γκολ ο Γκαλίτσιος στο 3-0 της Λόκερεν επί της Ντέσελ Σπορτ.

Φάση των "32": Δύσκολα η Άντερλεχτ, σκόραρε ο Γκαλίτσιος

Η Άντερλεχτ ήταν πολύ κακή στο πρώτο μέρος, το τέλος του οποίου βρήκε τους φιλάθλους της να αποδοκιμάζουν έντονα τους παίκτες της ομάδας τους. Παρόμοια ήταν η εικόνα και στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου 45λέπτου, τελικά όμως, ο Μπρούνο έδωσε τη λύση στο 63ο λεπτό. Λίγο νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθούν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87ο λεπτό με εν κινήσει πλασέ του Πρετ, έπειτα από γύρισμα από τα δεξιά. Παρά την ήττα, πάντως, οι παίκτες της Μπορινάζ έκαναν "όλε" με τους φιλάθλους τους, όπως και οι ομόλογοί τους της Άντερλεχτ.

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση της Λόκερεν επί της Ντέσελ Σπορτ, ανοίγοντας το σκορ στο 13ο λεπτό. Η κάτοχος του τροπαίου σημείωσε ακόμα δύο γκολ με τον Ελ Χαρμπαουί (στο 17' και το 24'), κλειδώνοντας από νωρίς το εισιτήριο της επόμενης φάσης του Κυπέλλου.

Στα άλλα σημαντικά ματς της ημέρας, η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε 3-0 της Ζάβεντεμ, η Γάνδη συνέτριψε 8-0 την Μποσόλτερ, ενώ εύκολες αποστολές είχαν Μαλίν και Γκενκ, οι οποίες φιλοδώρησαν με έξι γκολ τις Μπερτριγκεουάζ και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ αντίστοιχα. Εκ των σκόρερ της Γκενκ, μάλιστα, ήταν και ο Μπερνάρ Κουμορτζί που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της φάσης των "32"

Μουσκρόν Πέρουβελζ - Σταντάρ Λιέγης 2-3 παρ. (1-1 κ.δ.)

Άντερλεχτ - Μπορινάζ 2-0

Κλαμπ Μπριζ - Ζάβεντεμ 3-0

Ντέινζ - Σαρλερουά 2-4 (2-2 κ.δ.)

Βρυξέλλες - Βάασλαντ Μπέβερεν 1-3 (1-1 κ.δ.)

Γάνδη - Μποσόλτερ 8-0

Μαλίν - Μπερτριγκεουάζ 6-0

Λόκερεν - Ντέσελ Σπορτ 3-0

Μονς - Βαλόνη 1-0

Οστάνδη - Λέουβεν 2-1

Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ - Γκενκ 0-6

Βέστερλο - Λιρς 2-0

Βόλουβε - Κόρτραϊκ 1-2 (1-1 κ.δ.)

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Κόξιντ 1-0

Χουγκστράτεν - Σερκλ Μπριζ 1-3

Σιντ Τρούιντεν - Γκέρμιναλ 4-2 πέν. (1-1 κ.δ., 1-1 παρ.)

News 24/7

24MEDIA NETWORK