"Λύτρωση" με Γούτα στις καθυστερήσεις για Σεντ Τρούιντεν

Μια γυριστή κεφαλιά του εορτάζοντα Δημήτρη Γούτα, στο 93΄κόντρα στην Μουσκρόν, χάρισε τη νίκη με 1-0 στη Σεντ Τρούιντεν για το πρωτάθλημα Βελγίου και στις εξέδρες οι οπαδοί της έστησαν πάρτι με... συρτάκι! (VIDEO).

"Λύτρωση" με Γούτα στις καθυστερήσεις για Σεντ Τρούιντεν

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν έχει... περίσσευμα στους στόπερ. Για αυτό έχει δώσει δανεικούς, σε Ελλάδα και εξωτερικό, ταλαντούχους κεντρικούς αμυντικούς όπως ο Σπύρος Ρισβάνης και ο Δημήτρης Γούτας .

Η συγκυρία είναι πως αυτή εβδομάδα ήτανν η ... τυχερή τους αφού στο ντέρμπι του "Καραισκάκης" με τον ΠΑΟΚ οι Σισέ με τον Ένγκελς ήταν απο τους κορυφαίους, με τον Βέλγο μάλιστα να σκοράρει με καραμπόλα. Για να έρθει χθες βράδυ η σειρά του Έλληνα στο Βέλγιο...

Συγκεκριμένα, την ημέρα της ονομαστικής του εορτή περίμενε, απο οτι φαίνεται, ο Δημήτρης Γούτας για να κάνει το καλύτερο ... δώρο στους φίλους της Σιντ Τρουίντεν. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε με το κεφάλι να παραβιάσει την εστία της Μουσκρόν και να χαρίσει ένα προσωπικό τρίποντο στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του στόπερ του Ολυμπιακού (έχει δοθεί δανεικός), στην... σύντομη (δίμηνη) καριέρα του στο βελγικό πρωτάθλημα και στην... ελληνική Σιντ Τρουίντεν. Γιατί εκτός απο τον Γούτα βασικοί ήταν ξανά και οι δανεικοί απο τον ΠΑΟΚ, Χαρίσης-Κίτσιου, ανεβάζοντας την μικρομεσαία αυτή ομάδα στην δεύτερη θέση της βαθμολογία!!

Ο Έλληνας στόπερ πέτυχε γκολ με γυριστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεζάρ, ο οποίς στομ παρελθόν κι αυτός βρέθηκε πολύ κοντα στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό!!

Δείτε το τέρμα του:

News 24/7

24MEDIA NETWORK