Πλήρωσε και έκανε δικό της τον Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης

Την ρήτρα του Ματιέ Ντοσεβί ενεργοποίησε η Σταντάρ Λιέγης και έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή τον πρώην άσο του Ολυμπιακού. Διαβάστε το ποσό που θα εισπράξουν οι "ερυθρόλευκοι" από την πώληση του παίκτη.

Πλήρωσε και έκανε δικό της τον Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης

Οι καλές εμφανίσεις του Ματιέ Ντοσεβί με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης, έκαναν τον βελγικό σύλλογο να ενεργοποιήσει νωρίς νωρίς τη ρήτρα που είχε μπει στο συμβόλαιό του και να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή.

Την είδηση την έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Σταντάρ, Μπρούνο Βενάνζι, μέσω twitter γράφοντας: " Ντοσεβί, συγχαρητήρια".

Ο 27χρονος Γάλλος με ρίζες από το Τόγκο που αγωνιζόταν στη Σταντάρ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό φέρεται να συμφώνησε για συμβόλαιο 4μιση ετών, παραμένοντας κάτοικος Βελγίου μέχρι και το καλοκαίρι του 2020! Όσον αφορά τη ρήτρα που πλήρωσαν οι Βέλγοι, αυτή φτάνει τα 1.300.000 ευρώ, με τους "ερυθρόλευκους" να βάζουν ζεστό χρήμα στα ταμεία τους. Αυτό που μένει βέβαια είναι και η επίσημη επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Πλήρωσε και έκανε δικό της τον Ντοσεβί η Σταντάρ Λιέγης

Πάντως οι οπαδοί της Σταντάρ στο twitter υποδέχθηκαν με χαρά την είδηση, ευχαριστώντας τον πρόεδρο για την κίνησή του.

Να σημειωθεί ότι στο πρώτο μισό της σεζόν ο Ντοσεβί κατάφερε να κερδίσει γρήγορα θέση βασικού στην ενδεκάδα και ήδη έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κϋπελλο. Παράλληλα έχει σημειώσει συνολικά 4 τέρματα και έχει μοιράσει 9 ασίστ. Η Σταντάρ βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος μετά από 23 αγωνιστικές και κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ντοσεβί μάλιστα νιώθει τόσο οικεία στο σύλλογο που δεν δίστασε να κάνει και απαξιωτικά σχόλια για την απόκτηση του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Ισπανία το 2010, Βίκτορ Βαλδές, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Γιατί τον πήραμε;".

Ο Ολυμπιακός θα έχει κέρδος από την πώληση του Ντοσεβί αφού το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε ως ελεύθερος στον Πειραιά και η ομάδα κατάφερε να τον πουλήσει με ένα καλό ποσό ενάμιση χρόνο αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ντοσεβί: "Γιατί στο καλό πήραμε τον Βαλντές;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK