Εντίνιο για Πέδρο Εμάνουελ: "Εγγυημένο στοίχημα για ΑΠΟΕΛ"

Είναι από τους πλέον κατάλληλους για να σκιαγραφήσει το προφίλ του Πέδρο Εμάνουελ. Ο Εντίνιο, πρώην επιθετικός της ΑΕΚ Αθηνών και παίκτης της Ακαδέμικα την τελευταία διετία, μίλησε στο Balla για τον νέο -εκτός απροόπτου- προπονητή του ΑΠΟΕΛ, αναλύοντας τη φιλοσοφία του, τα χαρακτηριστικά του, τα θέλω του.

Εντίνιο για Πέδρο Εμάνουελ: "Εγγυημένο στοίχημα για ΑΠΟΕΛ"

Ο Εντίνιο στάζει μέλι για τον πρώην προπονητή του και είναι μάλλον λογικό, αφού στα χέρια του αναστήθηκε και η καριέρα του -που είχε βαλτώσει τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία- απογειώθηκε. Ας δούμε τι λέει ο Πορτογάλος επιθετικός για τον νέο τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, τον οποίο είχε προπονητή επί μία διετία σχεδόν...

Η ανάλυση του Πέδρο Εμάνουελ από τον Εντίνιο:

"Προσωπικά τον θαυμάζω πολύ, γιατί με... έσωσε ποδοσφαιρικά. Με πήρε από την Ισπανία σε μία περίοδο που δεν έπαιζα, με εμπιστεύτηκε και ξαναγεννήθηκα αυτή τη διετία στην Ακαδέμικα. Φέτος μάλιστα έγινα ο πιο παραγωγικός σκόρερ στην ιστορία της ομάδας σε ένα πρωτάθλημα. Για μένα ο Πέδρο Εμάνουελ είναι ένας προπονητής που έχει στιγματίσει την καριέρα μου".

"Είναι ένας τεχνικός που δουλεύει πολύ. Είναι νεαρός, με υψηλές φιλοδοξίες. Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα εγγυημένο στοίχημα για τον ΑΠΟΕΛ, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει, γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK