Ιστορικός 100άρης ο Χιώτης

Τις 100 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ φτάνειο Διονύσης Χιώτης με την παρουσία του στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Ιστορική συμμετοχή για τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα, καθώς είναι ο πρώτος μη Κύπριος τερματοφύλακας που γίνεται 100άρης με τον ΑΠΟΕΛ!

Ιστορικός 100άρης ο Χιώτης

Οι αριθμοί αφορούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Ο Χιώτης ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 98 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και χρειαζόταν άλλες δύο παρουσίες για να γίνει ο πρώτος μη Κύπριος τερματοφύλακας που θα έπιανε τις 100 συμμετοχές. Αγωνίστηκε με την Αλκή στο ΓΣΠ πριν από ενάμιση μήνα. Έτσι η συμμετοχή του στην ενδεκάδα με τον Εθνικό Άχνας τον κάνει... 100άρη.

Ο Γιώργος Δώνης δίνει την ευκαιρία αυτή στον Διονύση Χιώτη, ο οποίος είναι βασικός στο Κύπελλο, όχι όμως και στο πρωτάθλημα όπου τη θέση κάτω από τα γκολπόστ έχει συνήθως ο Ούρκο Πάρντο.

Ωστόσο ο Ελλαδίτης τεχνικός θεωρεί ότι οι δύο γκολκίπερ των "γαλαζοκίτρινων" είναι ουσιαστικά ισάξιοι. Και έδωσε στον Χιώτη την ευκαιρία απέναντι στον Εθνικό Αχνας να γίνει 100άρης και να γράψει ιστορία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK