Ο Ντε Βινσέντι τροπαιούχος: "Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ"

Μπορεί ο Τόμας Ντε Βινσέντι να μην βρήκε μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού κατά την εφετινή σεζόν, αυτό δεν σημαίνει ότι του έλειψαν οι τίτλοι.

Ο Ντε Βινσέντι τροπαιούχος: "Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ"

Την Τετάρτη το βράδυ ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο της καριέρας του αφού ο ΑΠΟΕΛ νίκησε τον Ερμή στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου στη Λευκωσία.

Ο Ντε Βινσέντι μάλιστα ήταν ο σκόρερ του ενός από τα δύο τέρματα της ομάδας του Γιώργου Δώνη γεγονός που χάρηκε ιδιαίτερα.

To Contra.gr τον συνάντησε στη μικτή ζώνη του ΓΣΠ και του απέσπασε τα εξής: “Hταν μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα, ήταν ο πρώτος μου τίτλος. Μου αρέσει εδώ, θα ήθελα να μείνω στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται ούτε από εμένα ούτε από τον ΑΠΟΕΛ. Ανήκω στον Ολυμπιακό με τον οποίο ακόμα δεν έχω μιλήσει”.

Αργότερα, στα γραφεία του συλλόγου όπου στήθηκε μεγάλο πανηγύρι για την κατάκτηση του τροπαίου ο Ντε Βινσέντι ήταν από τους πρωταγωνιστές. Αποθεώθηκε όταν σήκωσε το Κύπελλο μπροστά στους οπαδούς (οι οποίοι είχαν ετοιμάσει και ένα σύνθημα ειδικά για τον ίδιο που δεν... γράφεται) και έβγαλε ουκ ολίγες φωτογραφίες με θαυμαστές του, κυρίως κορίτσια και γυναίκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK