Στη λίστα του Γιοβάνοβιτς ο Καντέ

Δίπλα στον Ζουέλα ποιος; Μετά τη μεταγραφή του Αγκολέζου κεντρικού αμυντικού, ο ΑΠΟΕΛ κινείται για την απόκτηση και δεύτερου στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες στη short list του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται ο Σεντρίκ Καντέ.

Στη λίστα του Γιοβάνοβιτς ο Καντέ

Ο αμυντικός από το Μάλι (κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου) έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο πολύ δύσκολα θα συνεχίσει, δεδομένης τόσο της ρευστής διοικητικής κατάστασης όσο και της σχετικής εισήγησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος λογικά θα παραμείνει.

Η ηλικία του Καντέ (τον Ιούλιο "πατάει" στα 33) δεν... ενθουσιάζει, αλλά αντισταθμίζεται από την εμπειρία του και τις παραστάσεις που έχει αποκομίσει παίζοντας σε υψηλό επίπεδο.

Ταυτόχρονα διαθέτει κι ένα στοιχείο που αναζητά ο Σέρβος προπονητής από τους παίκτες του: μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ. Μάλιστα σε μεγάλο διάστημα της περιόδου που έληξε, ο Καντέ αγωνίστηκε σε αυτή τη θέση στον Παναθηναϊκό λόγω του τραυματισμού του Σπυρόπουλου. Δεν το πράττει δηλαδή κατ' ανάγκη, αλλά μπορεί να καλύψει με επιτυχία και αυτή τη θέση.

Βέβαια τα 750.000 ευρώ που λάμβανε στους "πράσινους" τα έχει... ξεχάσει και το κασέ του έχει ήδη πέσει στις 300.000 ευρώ (ίσως και παρακάτω).

News 24/7

24MEDIA NETWORK