Στο προσκήνιο για ΑΠΟΕΛ ο Ντε Βινσέντι

Πληθαίνουν οι πληροφορίες από την Ελλάδα ότι στο μεταγραφικό προσκήνιο του ΑΠΟΕΛ έχει περιέλθει ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός άσος αποχωρεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι περιζήτητος στη Super League, καθώς αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά φαίνεται πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Εμφανίζεται ως στόχος του Γιώργου Δώνη από τη στιγμή που δεν προχωρά η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου.

Στο προσκήνιο για ΑΠΟΕΛ ο Ντε Βινσέντι

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι δεν αποτελεί new entry για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες κορυφής. Ωστόσο, στην Ελλάδα φημολογείται όλο και πιο έντονα ότι αυτή τη φορά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είναι ζεστό, καθώς οι πρωταθλητές αναζητούν έναν δημιουργικό μέσο, ο οποίος αποτελεί την επόμενη προτεραιότητα μετά την απόκτηση του Σέζαρ Σαντίν.

Όπως έχουμε αναφέρει, η περίπτωση του Ανδρέα Τάτου οδεύει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου προς ναυάγιο, αφού μένει στον Άρη Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα οι "γαλαζοκίτρινοι" να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις. Ο Ντε Βινσέντι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον ΠΑΣ Γιάννινα αυτή τη Δευτέρα, στη νίκη επί του Άρη με 2-1, και μάλιστα αποχαιρέτησε τους Ηπειρώτες με ένα ακόμη γκολ (έχει πετύχει τα πέντε από τα επτά τελευταία γκολ του ΠΣ!). Αποχωρεί από την ομάδα της Ηπείρα, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK