Τμήμα σκάουτινγκ με Πουρσαϊτίδη

Η κοινή επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και του Σάββα Πουρσαϊτίδη για την παραμονή του τελευταίου στην ομάδα ως υπεύθυνου του τμήματος σκάουτινγκ παίρνει σάρκα και οστά, καθώς το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ενέκρινε στην συνεδρία της Δευτέρας τη δημιουργία τμήματος σκάουτινγκ με επικεφαλής τον "Πούρσα".

Τμήμα σκάουτινγκ με Πουρσαϊτίδη

Η προοπτική αυτή έχει πλέον και την έγκριση του Δ.Σ. Ετσι οι "γαλαζοκίτρινοι" θα δημιουργήσουν τμήμα σκάουτινγκ, με τον Πουρσαϊτίδη να ηγείται αυτού (κατόπιν τούτου θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, κάτι που πιθανότατα δεν θα συνέβαινε, αν δεν συνέχιζε στον ΑΠΟΕΛ από αυτό το πόστο, αφού αισθανόταν αρκετά δυνατός για να συνεχίσει να παίζει μπάλα). Το προσεχές διάστημα θα γίνει γνωστό και το ακριβές πλάνο και η μορφή που θα έχει το τμήμα σκάουτινγκ.

Είναι γεγονός ότι το οργανωμένο σκάουτινγκ ήταν κάτι που έλειπε από τον ΑΠΟΕΛ και αποτελούσε αίτημα πολλών φιλάθλων του να αποκτήσει η ομάδα τμήμα σκάουτινγκ, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών συλλόγων. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να υλοποιηθεί το πλάνο που επεξεργάζονται εδώ και μήνες οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK