Στον Ερμή ο Οκκάς

Μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τελειώνει θετικά για τον Ερμή η περίπτωση του Γιάννη Οκκά

Στον Ερμή ο Οκκάς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του balla.com.cy, ο 36χρονος Κύπριος επιθετικός τα βρήκε πριν από λίγο με την Ανόρθωση για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας και ακολούθως ο Οκκάς είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των «φτεροπόδαρων» Λούκα Φανιέρο και του ανέφερε ότι ελευθερώθηκε και έρχεται στον Ερμή.

Όπως είναι γνωστό ο κ.Φανιέρος έχει πολύ καλή και στενή φιλία με τον Οκκά ο οποίος συμφώνησε με τον Ερμή εδώ και αρκετές μέρες. Αυτό που καθυστερούσε την υλοποίηση της μεταγραφής ήταν το γεγονός ότι ο Οκκάς ανέμενε στην Κύπρο τον πρόεδρο της «Κυρίας» Χρίστο Πουλλαϊδη για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αυτό έγινε και ο Γιάννος Οκκάς αποτελεί το τέταρτο χειμερινό απόκτημα του Ερμή.

Αυτή εξέλιξη χαροποιεί τους πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Αραδίππου και κυρίως τον προπονητή Νίκο Παναγιώτου, αφού ζήτησε σαν τρελός την απόκτηση του Οκκά. Ο Κύπριος κόουτς πιστεύει ότι κυρίως λόγο της εμπειρίας του θα βοηθήσει στα μέγιστα την ομάδα για υλοποίηση των φετινών της στόχων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK