Η Ομόνοια απαγόρευσε σε οπαδό να μεταβεί στη Δανία

Με ανακοίνωση του το ΔΣ της Ομόνοιας ενημερώνει ότι οι οπαδοί που επιδεικνύουν προβληματική/παραβατική συμπεριφορά ή και σε όσους συλλαμβάνονται από την αστυνομία, σε ταξίδια της ομάδας στο εξωτερικό για Ευρωπαϊκούς αγώνες, να μην επιτρέπεται να ταξιδέψουν ξανά με την αποστολή της ομάδας. "Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν επέτρεψε σε συγκεκριμένο οπαδό να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας μας στη Δανία, καθώς είχε παρεκτραπεί στο παρελθόν", αναφέρουν οι πράσινοι στην ανακοίνωση τους.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Με ιδιαίτερη αυστηρότητα και μηδενική ανοχή αντιμετωπίζει η ΟΥΕΦΑ παραβατικές και προβληματικές συμπεριφορές οπαδών, οι οποίες εκδηλώνονται στα πλαίσια αγώνων δικών της διοργανώσεων. Η ΟΥΕΦΑ θεωρεί ως υπόλογες για τέτοιες συμπεριφορές τις ομάδες των οπαδών, στις οποίες επιβάλλει πάρα πολύ αυστηρές ποινές.

Μάλιστα, η ΟΥΕΦΑ επιβάλλει στις ομάδες όπως συμπεριλαμβάνουν στην αποστολή τους και αστυνομικό της πατρίδας τους, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να συνοδεύει τους οπαδούς καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού και της παραμονής τους στο εξωτερικό, προκειμένου να καταγράφει τη συμπεριφορά τους και να ενημερώνει, μέσω της αστυνομίας και σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, την ίδια την ΟΥΕΦΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, αποφάσισε όπως στους οπαδούς που παρεκτρέπονται ή επιδεικνύουν προβληματική/παραβατική συμπεριφορά ή και σε όσους συλλαμβάνονται από την αστυνομία, σε ταξίδια της ομάδας μας στο εξωτερικό για Ευρωπαϊκούς αγώνες, να μην επιτρέπεται να ταξιδέψουν ξανά με την αποστολή της ομάδας.

Τα πάντα για το κυπριακό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) στο balla.com.cy

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, το Διοικητικό Συμβούλιο δεν επέτρεψε σε συγκεκριμένο οπαδό να ταξιδέψει με την αποστολή της ομάδας μας στη Δανία, καθώς είχε παρεκτραπεί στο παρελθόν. Τέτοιες συμπεριφορές πέραν του ότι τιμωρούνται αυστηρά από την ΟΥΕΦΑ, δημιουργούν και άλλα σοβαρά προβλήματα στο Σωματείο μας, στους υπόλοιπους φιλάθλους, αλλά και στην επίσημη αποστολή, κατά την χρονική περίοδο που η ομάδα μας βρίσκεται στο εξωτερικό για Ευρωπαϊκό αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο οφείλει να μην κάνει αποδεκτές αυτές τις συμπεριφορές, προστατεύοντας τα συμφέροντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία δεν είναι σε θέση να υποστεί κυρώσεις οποιασδήποτε φύσεως, αλλά και των υπόλοιπων φιλάθλων που ταξιδεύουν με την αποστολή της ομάδας μας.

Το Σωματείο μας καλεί όσους φιλάθλους ακολουθούν την ομάδα μας στο εξωτερικό, όπως συμπεριφέρνονται σε σωστά και αθλητοπρεπή πλαίσια, προπάντων για δική τους ασφάλεια, αλλά και για να μην δημιουργούν αχρείαστα προβλήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ".