Ναυαγεί του Μπρίτο, μένει Ελλάδα

Σε ναυάγιο οδηγείται η μεταγραφή του Λουίς Μπρίτο στην Ομόνοια! Ο Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός δέχτηκε δελεαστική πρόταση από ελληνική ομάδα και προτίμησε να μην αλλάξει χώρα. Καμία ανακοίνωση από την Ομόνοια για τις ιατρικές εξετάσεις που θα περνούσε ο παίκτης την Τρίτη.

Ναυαγεί του Μπρίτο, μένει Ελλάδα

Την περασμένη Κυριακή η Ομόνοια ανακοίνωσε την επίτευξη κατ' αρχήν συμφωνίας τόσο με τον Μπρίτο όσο και με τον Παβίτσεβιτς και αμφότεροι έφτασαν στην Κύπρο τη Δευτέρα προκειμένου να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους. Παρόλα αυτά καμία ανακοίνωση για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές των συμβολαίων δεν προέκυψε από την πλευρά των "πράσινων".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla, μετά το μεσημέρι της Τρίτης, ελληνική ομάδα μπήκε... σφήνα για τον Μπρίτο. Σφήνα, μάλιστα, τέτοια που "χαλάει" τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου στην Ομόνοια!

Ο Μπρίτο, η σύζυγος του οποίου είναι Θεσσαλονικιά, ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπου αισθάνεται σαν... στο σπίτι του, και από τη στιγμή που ήρθε στο... παρά πέντε αυτή η πρόταση και δεν είχε δεσμευτεί με την Ομόνοια, προτίμησε την παραμονή του στην Ελλάδα.

Η Ομόνοια δεν εξέδωσε ανακοίνωσε για τις ιατρικές εξετάσεις και την οριστικοποίηση των δύο μεταγραφών, αν και στην περίπτωση του Παβίτσεβιτς δεν προέκυψε πρόβλημα. Οι πληροφορίες, όμως, για τον Μπρίτο αναφέρουν ότι είναι ανένδοτος και δεν σκοπεύει να τηρήσει την προφορική συμφωνία του με την Ομόνοια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK