Ο θρίαμβος του μεγάλου νικητή Πετρόφ!

Η 9η Ιουλίου ήταν ίσως η πιο σημαντική ημέρα της ζωής του Στίλιαν Πετρόφ. Διαβάστε το γιατί.

Ο θρίαμβος του μεγάλου νικητή Πετρόφ!

To πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του έδωσε το Σάββατο ο Στίλιαν Πετρόφ.

Δεν έχει καμία σημασία που αυτός ήταν φιλικός κόντρα στην άσημη Αυστριακή Γκακ, δεν έχει καμία σημασία που το τελικό σκορ ήταν το 8-0.

Ηταν το πρώτο ματς του Βούλγαρου μετά το θρίαμβό του επί της λευχαιμίας, μία επιβεβαίωση ότι ο άσος της Αστον Βίλλα ήταν ο μεγάλος νικητής στη μάχη της ζωής του.

Ο 37χρονος είχε να παίξει από τον Μάρτιο του 2012 όταν και έμαθε ότι είχε προσβληθεί από τη σοβαρή νόσο. Υποβλήθηκε σε θεραπεία η οποία πέτυχε, ο ίδιος απέκτησε ξανά αυτοπεποίθηση και να λοιπόν που επέστρεψε στη δράση, τέσσερα χρόνια μετά.

Για την ιστορία και μόνο η Αστον Βίλα, ομάδα της Τσάμπιονσιπ πια, προετοιμάζεται στην Αυστρία κάτω από τις οδηγίες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ