3ος γύρος: Έλαμψαν Νεγρέδο, Τζέκο και Αγκουέρο

Οι Άλβαρο Νεγρέδο και Έντιν Τζέκο έβαλαν δύο γκολ, ο Σέρχιο Αγκουέρο προσέθεσε άλλο ένα στην επιστροφή του από τον τραυματισμό και η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας 5-0 της Μπλάκμπερν, πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του FA Cup όπου θα αντιμετωπίσει την Γουότφορντ.

3ος γύρος: Έλαμψαν Νεγρέδο, Τζέκο και Αγκουέρο

Οι φίλοι της Μπλάκμπερν έστησαν ένα τρελό πάρτι στις εξέδρες του "Ιτιχάντ", αλλά στο βρεγμένο αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και αφού έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες (στο 26', το 36' και το 43'), ο Άλβαρο Νεγρέδο σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Φερναντίνιο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο: με γκολ του Νεγρέδο (έπειτα από ασίστ του νεοεισελθόντα Αλεκσάντερ Κολάροβ), ο οποίος έφτασε τα 21 γκολ σε όλες τις εφετινές διοργανώσεις (17 στους τελευταίους 18 αγώνες) και μάλιστα στην πρώτη του σεζόν επί αγγλικού εδάφους.

3ος γύρος: Έλαμψαν Νεγρέδο, Τζέκο και Αγκουέρο

Στα επόμενα λεπτά η Μπλάκμπερν έχασε τρεις καλές ευκαιρίες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι (οι δύο με τον Τζόσουα Κινγκ), εν αντιθέσει με τον Έντιν Τζέκο που σκόραρε στο 67ο λεπτό. Λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στην πρώτη επαφή του με την μπάλα μετά τον τραυματισμό του (σ.σ. είχε λείψει από τα οκτώ προηγούμενα ματς της Σίτι), ενώ η τελευταία λέξη ανήκε στον Τζέκο που σημείωσε το 99ο εφετινό γκολ της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι σε 33 αναμετρήσεις.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Σίτι: Παντιλιμόν, Ρίτσαρντς (76' Χιουζ), Νάστασιτς, Λέσκοτ, Κλισί, Νάβας, Γκαρθία, Φερναντίνιο (46' Κολάροβ), Μίλνερ, Νεγρέδο (72' Αγκουέρο), Τζέκο.

Σε ρυθμούς twitter

# Περίπου το 1/3 των τελικών προσπαθειών της Σίτι κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα, εν αντιθέσει με την Μπλάκμπερν που κατέγραψε 0/9

Τα ζευγάρια του 4ου γύρου

Σάντερλαντ - Κιντέρμινστερ

Μπόλτον - Κάρντιφ

Σαουθάμπτον - Γιόβιλ

Χάντερσφιλντ - Τσάρλτον ή Όξφορντ

Πορτ Βέιλ - Μπράιτον

Νότιγχαμ - Πρέστον

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ

Μπέρμιγχαμ - Σουόνσι

Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι - Γουότφορντ

Τσέλσι - Στόουκ

Γουίγκαν - Κρίσταλ Πάλας

Στίβενεϊτζ - Έβερτον

Άρσεναλ - Κόβεντρι

Ρότσντεϊλ - Σέφιλντ Γουέσντεϊ

Σάουθεντ - Χαλ

Διαβάστε ακόμα:

Η Άρσεναλ το ντέρμπι, επαναληπτικός για Σίτι

Σοκ για Γιουνάιτεντ, το χρέος τους Τσέλσι, Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK