4ος γύρος: Με Ντρογκμπά λυτρωτή η Τσέλσι, στο 95' με Λόβρεν η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να πετυχαίνει το πρώτο γκολ και να συμμετέχει στο δεύτερο, η Τσέλσι έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Σριούσμπερι με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του League Cup. Ο Λόβρεν στο 94' λύτρωσε τη Λίβερπουλ κόντρα στη Σουόνσι. Σκόραρε ο Μπαλοτέλι για τους "κόκκινους"!

4ος γύρος: Με Ντρογκμπά λυτρωτή η Τσέλσι, στο 95' με Λόβρεν η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε rotation ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες και δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς αναπληρωματικούς να δείξουν πράγματα στο γήπεδο. Η Σριούσμπερι παρουσιάστηκε μαχητική στο πρώτο μέρος κρατώντας το μηδέν στην άμυνά της παρά το γεγονός ότι οι "μπλε" πίεσαν αρκετά.

4ος γύρος: Με Ντρογκμπά λυτρωτή η Τσέλσι, στο 95' με Λόβρεν η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (48'), ο Ντιντιέ Ντρογκμπά άνοιξε το σκορ, με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, βάζοντας σε θέση οδηγού την Τσέλσι.

Στο 77ο λεπτό όμωςο Μάνγκαν ισοφάρισε για την Σριούσμπερι δίνοντας ξανά ελπίδες στους γηπεδούχους.

Ωστόσο 4 λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν αυτογκόλ σε μια προσπάθεια του Γκράντισον να διώξει, με τον Ντιντιέ Ντρογκμπά να έρχεται σαν "τρέιλερ" από πίσω.

Η σύνθεση της Τσέλσι: Τσεχ, Κρίστενσεν, Ζούμα, Κέιχιλ, Φιλίπε, Μίκελ (79' Μάτιτς), Άκε, Σαλάχ (79' Γουίλιαν), Όσκαρ, Σίρλε, Ντρογκμπά

4ος γύρος: Με Ντρογκμπά λυτρωτή η Τσέλσι, στο 95' με Λόβρεν η Λίβερπουλ (VIDEOS)

Στο "'Ανφιλντ" η Λίβερπουλ έψαχνε τη νίκη κόντρα στη Σουόνσι που θα της έδινε την πρόκριση, αλλά και μια τόνωση της (πεσμένης) ψυχολογίας της. Με αλλαγές κατέβασε την ομάδα του ο Ρότζερς κάνοντας το απαραίτητο rotation και το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό ήρθε το "σοκ" για τους γηπεδούχους, με τον Έμνες της Σουόνσι να ανοίγει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή και να παγώνει το "Άνφιλντ".

Ωστόσο, ο Ρότζερς πέρασε στο ματς τον Μπαλοτέλι στο 78ο λεπτό και ο Ιταλός τον δικαίωσε 8 λεπτά αργότερα. Έγινε η σέντρα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και ο σούπερ-Μάριο πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ολική ανατροπή του σκορ για τους "κόκκινους" ήρθε στο 95', με τον Λόβρεν να πιάνει την κεφαλιά μετά από γέμισμα και να σκοράρει ουσιαστικά στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, δίνοντας την πρόκριση στη Λίβερπουλ.



Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Τζόουνς, Μανκίγιο, Τουρέ, Λόβρεν, Τζόνσον, Χέντερσον, Λέιβα, Μάρκοβιτς (81' Λαλάνα), Κουτίνιο, Μπορίνι, Λάμπερτ (78' Μπαλοτέλι)

Σε ρυθμούς twitter

# Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει εντός έδρας στο League Cup ομάδα που να προέρχεται από την Premier League από το 2006.

# Ο Ντρογκμπά έχει σκοράρει 4 γκολ στις 5 τελευταίες του εμφανίσεις στο League Cup.

Τα αποτελέσματα του 4ου γύρου

Τρίτη 28 Οκτωβρίου

21:45 Μίλτον Κέινς Ντονς - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-2

21:45 Μπόρνμουθ - Γουέστ Μπρομ 2-1

21:45 Σριούσμπερι - Τσέλσι 1-2

22:00 Λίβερπουλ - Σουόνσι 2-1

22:00 Φούλαμ - Ντέρμπι 2-5

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου

21:45 Μάντστεστερ Σίτι - Νιουκάστλ

21:45 Στόουκ - Σαουθάμπτον

21:45 Τότεναμ - Μπράιτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK