Αγκουέρο το επόμενο "θύμα" του Γκουαρδιόλα;

Ο Αργεντινός επιθετικός αρχίζει και χάνει την εμπιστοσύνη του Πεπ με αποτέλεσμα να φάει... πάγκο και στην Αγγλία τα δημοσιεύματα "οργιάζουν", αναφέροντας πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Σίτι!

Αγκουέρο το επόμενο "θύμα" του Γκουαρδιόλα;
Messi aguero

Δεν συμβιβάζεται με την μετριότητα του Πεπ Γκουαρδιόλα ή με αυτό που πιστεύει εκείνος ως "μετριότητα". Έτσι, οι Χαρτ, Νασρί, Τουρέ και Κομπανί είναι με το ένα πόδι μακριά από την Σίτι ( ο πρώτος δόθηκε δανεικός στην Τορίνο) και όπως όλα δείχνουν την ίδια τύχη κινδυνεύει να αποκτήσει και ο Σέρχιο Αγκουέρο!

Ναι, ο Αγκουέρο που μετρά 11 γκολ σε 10 συμμετοχές με την ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός στα δυο τελευταία παιχνίδια τον έχει αφήσει στον πάγκο για... τακτικούς λόγους, όμως στην Αγγλία αναφέρουν πως είναι απογοητευμένος από αυτά που του ζητάει και δεν κάνει ο παίκτης.

Στα 28 ο Αγκουέρο φυσικά και δεν αγχώνεται, αφού αν θέλει μπορεί να βρει ομάδα για πλάκα. Το θέμα είναι πως οι Αργεντινός δεν έχει την δημοτικότητα των Χαρτ και Κομπανί για να περάσει του Γκουαρδιόλα εύκολα, οπότε πάμε σε έναν... ψυχρό πόλεμο.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης; Θα φανεί στα επόμενα παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK