H απάντηση του Βενγκέρ στον Μουρίνιο

Ο πόλεμος των λέξεων ανάμεσα σε Αρσέν Βενγκέρ και Ζοζέ Μουρίνιο συνεχίστηκε την Δευτέρα (27/1), με τον Αλσατό τεχνικό να τονίζει πως η Άρσεναλ έχει το δυσκολότερο αγωνιστικό πρόγραμμα από τις πρώτες ομάδες της Premier League.

H απάντηση του Βενγκέρ στον Μουρίνιο

Ζοζέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ δεν διανύουν ένα από τα καλύτερα στάδια της σχέσης τους, αφού δεν χάνουν ευκαιρία να γκρινιάξουν και να απαντήσουν ο ένας στον άλλο μέσω των συνεντεύξεων Τύπου. Πρώτος που ξεκίνησε αυτή τη μικρή διαμάχη ήταν ο προπονητής της Άρσεναλ, ο οποίος είχε τονίσει πως η μεταγραφή του Μάτα στην Τσέλσι ήταν άδικη.

Ο Special One δεν άφησε αναπάντητα τα όσα δήλωσε ο Βενγκέρ, χαρακτηρίζοντάς τον γκρινιάρη, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η Άρσεναλ έχει πάντα τις καλύτερες μέρες για τα δύσκολα παιχνίδια.

Η συνέχεια στο σήριαλ δόθηκε την Δευτέρα (27/1), όταν ο 64χρονος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, διαφώνησε ανοιχτά με τον Πορτογάλο τεχνικό, ξεκαθαρίζοντας πως οι "κανονιέρηδες" έχουν το δυσκολότερο πρόγραμμα από όλες τις μεγάλες ομάδες της Premier League. Δείτε το video με την αντίδραση του Βενγκέρ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK