Μένουν ελεύθεροι από την Άρσεναλ οι Αρτέτα, Ροσίτσκι, Φλαμινί

"Αντίο" στην Άρσεναλ είπαν οι Μίκελ Αρτέτα, Τόμας Ροσίτσκι και Ματιέ Φλαμινί, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον επόμενο μήνα και δεν θα ανανεωθούν.

Μένουν ελεύθεροι από την Άρσεναλ οι Αρτέτα, Ροσίτσκι, Φλαμινί

Τρεις παίκτες θα αποχωρήσουν από την Άρσεναλ στις 30 Ιουνίου. Ο λόγος για τους Μίκελ Αρτέτα, Τόμας Ροσίτσκι και Ματιέ Φλαμινί των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και δεν θα ανανεωθούν.

Και οι τρεις τους έγραψαν μια πολύ καλή πορεία με τη φανέλα των "κανονιέρηδων". Ο Αρτέτα ήταν αρχηγός της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ αγωνίστηκε στο σύλλογο από το 2011 μετρώντας συνολικά 148 συμμετοχές και 16 γκολ. Κατέκτησε δύο κύπελλα Αγγλίας και δύο Community Shield, όμως έχοντας πατήσει ήδη τα 34 δεν θύμιζε τον παίκτη των περασμένων ετών.

O Ροσίτσκι τη φετινή σεζόν έκλεισε μια 10ετία στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Ο μικρός Μότσαρτ αποχωρεί σε ηλικία 35 ετών, μετρώντας 246 εμφανίσεις και 28 γκολ με τη φανέλα της ομάδας.

Τέλος ο Φλαμινί αγωνίστηκε με τους "κανονιέρηδες" σε δύο θητείες. Η πρώτη ήταν από το 2004 μέχρι και το 2008, έφυγε για πέντε χρόνια και επέστρεψε το 2013 μέχρι και φέτος. Συνολικά μέτρησε 246 αγώνες και 13 γκολ με την ομάδα του Βενγκέρ.

Πλέον και οι τρεις θα αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, αφού κανένας τους δεν έχει ανακοινώσει πως θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Δεν θα είναι απίθανο πάντως εάν κάποιος/κάποιοι από αυτούς βρεθούν και στα μέρη μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK