Ο Βενγκέρ δεν αποκλείει επιστροφή του Ανρί

Η επιστροφή του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ έχει γίνει, όσον αφορά τις προπονήσεις. Η ανάγκη για μία ακόμα λύση στην επίθεση ίσως αναγκάσει τον Αρσέν Βενγκέρ να τον εμπιστευτεί, έστω και στα 34 του χρόνια.

Ο Βενγκέρ δεν αποκλείει επιστροφή του Ανρί

"Στην παρούσα φάση ο Ανρί απλά προπονείται μ' εμάς. Δεν έχω εξετάσει το ενδεχόμενο. Δεν μπορώ να σας πω ότι υπάρχει πιθανότητα γιατί δεν έχω προσεγγίσει, ούτε τον ίδιο, ούτε την ομάδα του", δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός, ο οποίος παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο Ανρί μπορεί να ξαναπαίξει στην Πρέμιερσιπ.

Με δεδομένο ότι ο Μαρουάν Σαμάχ θα συμμετάσχει στο Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο ο Αλσατός τεχνικός θέλει να έχει ακόμα μία λύση στη γραμμή κρούσης και ο Γάλλος δείχνει ως ιδανική λύση.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και ο φόβος για ένα ενδεχόμενο τραυματισμό του Φαν Πέρσι, κάτι που εντείνει την ανησυχία του Αρσέν Βενγκέρ.

Για να παίξει και πάλι ο Ανρί με τη φανέλα της Άρσεναλ θα πρέπει να δώσουν έγκριση οι Λος Άντζελες Γκάλαξι, κάτι που έκαναν στην περίπτωση του Λάντον Ντόνοβαν, ο οποίος επέστρεψε για δύο μήνες ως δανεικός στην Έβερτον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK