Πάνω από 1000 μέρες χωρίς νίκη σε ντέρμπι η Άρσεναλ (PHOTO)

Δύσκολες ώρες περνάει ο Αρσέν Βενγκέρ στο "τιμόνι" της Άρσεναλ, μιας και ο Αλσατός τεχνικό μετά την ήττα από τη Γιουνάιτεντ μετράει πάνω από 1300 μέρες χωρίς νίκη κατά των "κόκκινων διάβολων". Όχι ότι με Τσέλσι και Σίτι τα πάει καλύτερα. Διαβάστε αναλυτικά.

Πάνω από 1000 μέρες χωρίς νίκη σε ντέρμπι η Άρσεναλ (PHOTO)

Δεν μπορεί να "σταυρώσει" νίκη σε ντέρμπι η Άρσεναλ. Σε σημείο μάλιστα που αρχίζει να μετατρέπεται σε... "παράδοση" η ήττα κόντρα στις μεγάλες ομάδες του Νησιού.

Μετά το 1-2 της Γιουνάιτεντ μέσα στο "Έμιρεϊτς", οι Λονδρέζοι πλέον μετρούν 1303 μέρες χωρίς νίκη κόντρα στην ομάδα του Μάντσεστερ. Η τελευταία σημειώθηκε την Πρωτομαγιά του 2011 με γκολ του Ράμσεϊ (1-0).

Όχι όμως ότι με Τσέλσι και Σίτι τα πάει καλύτερα, μιας και οι "κανονιέρηδες" έχουν να κερδίσουν τους "μπλε" 1123 μέρες (3-1 στις 27 Δεκεμβρίου 2011), ενώ τους "Πολίτες" 839 (1-0 στις 8 Απριλίου 2012) και το κοντέρ συνεχίζει να μετράει.

Σίγουρα αυτά τα στατιστικά μόνο θετικά δεν είναι για τον Αρσέν Βενγκέρ που βλέπει τη θέση του στον πάγκο της Άρσεναλ να έχει ήδη αρχίσει να "τρέμει".

Διαβάστε ακόμη:

"Ο Σάντσες ήταν εξαντλημένος από το πολύ σεξ"

Οπαδός της Άρσεναλ έριξε κρασί στον πάγκο της Γιουνάιτεντ

Ο "ηλίθιος και ο πανηλίθιος" στο ντέρμπι του "Έμιρεϊτς" (VIDEO)

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK