Στην Αγγλία τρως κλήση, ακόμα και αν λέγεσαι Εζίλ!

Οι νόμοι ισχύουν για ΟΛΟΥΣ στην Αγγλία. Αυτό το διαπίστωσε στην πράξη ο Μεσούτ Εζίλ ο οποίος έκανε παράνομη στάθμευση με την θωρακισμένη Mercedes του και λίγα λεπτά αργότερα είδε να του κόβουν κλήση (φωτογραφίες).

Ο Μεσούτ Εζίλ βγήκε μία βόλτα με φίλους στο κέντρο του Λονδίνου πριν από λίγες ημέρες, οδηγώντας την Mercedes G-Class SUV αξίας 160.000 λιρών και πάρκαρε ανέμελος το αμάξι του σε μέρος όπου απαγορευόταν.

Εννοείται πως δεν πέρασε πολλή ώρα πριν εμφανιστεί ένας τροχονόμος, δει την παράνομη στάθμευση και κόψει άμεσα κλήση, κολλώντας το χαρτί στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του Γερμανού άσου.

Το περιστατικο έγινε γνωστό μέσω δημοσιεύματος της"Daily Mirror", με την εφημερίδα να "καθησυχάζει" πάντως το αναγνωστικό κοινό της λέγοντάς τους πως ο 27χρονος θα "αντέξει" το χρηματικό πρόστιμο. Βοηθούν σε αυτό και οι 140.000 λίρες που εισπράττει την εβδομάδα από την Άρσεναλ...

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα