"Συμφώνησε με Άρσεναλ ο Βάρντι"!

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα ο Τζέιμι Βάρντι αναμένεται να ανακοινωθεί από την Άρσεναλ μέσα στο επόμενη διήμερο. Έσπασαν τη ρήτρα του οι "κανονιέρηδες", συμφώνησαν και με τον παίκτη.

"Συμφώνησε με Άρσεναλ ο Βάρντι"!
Βάρντι

Μια μεταγραφή αντίθετη στα όσα μας έχει συνηθίσει πάει να κλείσει ο Αρσέν Βενγκέρ. Η Άρσεναλ θέλει επιθετικό, όμως αντί ο Αλσατός να "ψαχτεί" για νεαρό με προοπτική όπως έκανε τόσα χρόνια, πάει σε μια ασφαλή επιλογή. Αυτή του αρχισκόρερ της πρωταθλήτριας Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, του παίκτη των 24 γκολ στην περσινή Premier League.

Ο Βάρντι είχε ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του, όπου σε περίπτωση που ερχόταν πρόταση 25.000.000 ευρώ από ομάδα που έχει εξασφαλίσει θέση στο Champions League, τότε η Λέστερ θα έπρεπε αναγκαστικά να τη δεχθεί. Έτσι κι έγινε. Η Άρσεναλ την κατέθεσε, η Λέστερ δέχθηκε και στη συνέχεια οι "κανονιέρηδες" πήραν και το "οκ" από τον παίκτη και τον μάνατζέρ του, όπως αναφέρει το " Goal.com".

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ρεπορτάζ ο Βάρντι θα περάσει από ιατρικά το μεσημέρι της Κυριακής (5/6) και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου. Αυτή θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της Άρσεναλ που πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζάκα από την Γκλάντμπαχ έναντι 40.000.000 ευρώ.

Τέλος, οι μεταγραφές δεν σταματούν καθώς ο Βενγκέρ ψάχνει έναν βασικό αμυντικό με το όνομα του Κώστα Μανωλά να είναι πολύ ψηλά στη λίστα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK