Το "δεξί χέρι" δείχνει την έξοδο στον Βενγκέρ

Μετά τους οπαδούς της Άρσεναλ που ζητούν "το κεφάλι του επί πίνακι" για τις απογοητευτικές εμφανίσεις της Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πλέον έναν ακόμα λόγο να φύγει το Λονδίνο.

Arsenal manager Arsene Wenger stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal manager Arsene Wenger stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Arsenal and Bayern Munich at the Emirates Stadium in London, Tuesday, March 7, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Βενγκέρ βρίσκεται στην Άρσεναλ από το 1997. Πριν από τους Λονδρέζους, ο 67χρονος τεχνικός είχε βρεθεί για ένα χρόνο στην Ιαπωνία για να κοουτσάρει την ομάδα της Ναγκόγια Γκράμπους Έιτ. Στις δύο θητείες του υπάρχει ένας κοινός παράγοντας. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το δεξί του χέρι που τον έχει ακολουθήσει από την περίοδο που βρισκόταν στην Ιαπωνία μέχρι και σήμερα στην Άρσεναλ.

Ο Μπόρο Πρίμορατς, είναι ο πιο κοντινός "σύμμαχος" του Αρσέν τα 20 και βάλε χρόνια που βρίσκεται στο Λονδίνο και αποτελεί ένα από τα έμπιστα πρόσωπα στα αποδυτήρια. Παρόλα αυτά, φήμες διέρρευσαν από την Τουρκία πως ο 62χρονος είναι κοντά στο να συμφωνήσει με την Κόνυασπορ στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία!

Αν ο Πρίμορατς αποφασίσει να αφήσει στα "κρύα του λουτρού" τον "συνταξιδιώτη" του Βενγκέρ αφήνοντας πίσω όλα τα χρόνια που πέρασαν μαζί, είναι λογικό πως δημιουργούνται κι άλλα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του αλσατού στο Emirates, καθώς υπάρχουν πολλά δεδομένα που δείχνουν πως η 20χρονη πορεία του με το κλαμπ φτάνει στο τέλος.

Οι κανονιέρηδες μέχρι στιγμής έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν οτιδήποτε πάνω στις φήμες περί αποχώρησης του Πρίμορατς και το καλοκαίρι αναμένεται να είναι "καυτό".

Photo credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK