Τυφλή εμπιστοσύνη στον Βενγκέρ

Την πλήρη εμπιστοσύνη της Άρσεναλ απολαμβάνει ο Αρσέν Βενγκέρ παρά τα άτυχα αποτελέσματα που έχουν φέρει οι ¨Κανονιέρηδες” στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου.

Τυφλή εμπιστοσύνη στον Βενγκέρ

Δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου Ιβάν Γκαζίδη ο Αλσατός μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια και να μην θεωρεί ότι τρίζει η καρέκλα του στον πάγκο της Άρσεναλ. “Όχι δεν πρέπει να ανησυχεί . Γι αυτό που θα πρέπει να ανησυχεί ο Αρσέν είναι για το τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου η ομάδα να ξαναβρεί το δρόμο της” τόνισε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Λονδρέζικης ομάδας, παιδί Ελλήνων ομογενών από τη Νότιο Αφρική μιλώντας στο SkySports.

“Ο Αρσέν αποτελεί ένα εκπληκτικό μάνατζερ για την ομάδα κι ένα από τους πιο δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε δεσμεύσει με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο. Είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιον που νοιάζεται με υπευθυνότητα για την ανάπτυξη του συλλόγου”.

Ο Ιβάν Γκαζίδης αναφέρθηκε και στο μέλλον της Άρσεναλ . “ Έχουμε ένα δυνατή και με βάθος ομάδα με ένα καλό μείγμα παλιών και νέων παικτών και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι υπάρχει το ταλέντο για να διορθωθεί η κατάσταση”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK