Βενγκέρ: "Ηρεμώ ακούγοντας Μπομπ Μάρλεϊ"

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Άρσεναλ, ο Αρσέν Βενγκέρ, έχει τον τρόπο να χαλαρώνει ακούγοντας Μπομπ Μάρλεϊ, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε.

Βενγκέρ: "Ηρεμώ ακούγοντας Μπομπ Μάρλεϊ"

Τον ένα μετά τον άλλο χάνει τους παίκτες του με τραυματισμούς ο Αρσέν Βενγκέρ. Η κατάσταση στην Άρσεναλ είναι δύσκολη αυτή την περίοδο, όμως ο Αλσατός τεχνικός δεν χάνει την έμπνευσή του.

Πώς το κάνει; Ακούγοντας ρέγκε και συγκεκριμένα Μπομπ Μάρλεϊ: "Μου αρέσει πολύ η μουσική του. Μου άρεσε που αυτοδημιουργήθηκε. Δεν τον βοήθησε κανείς, τα κατάφερε μόνος του εξαιτίας του ταλέντου του", δήλωσε ο Βενγκέρ σε συνέντευξή του στην γαλλική "Le Parisien".

Ρωτήθηκε επίσης και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε σε άλλο σύλλογο: "Μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Είμαι ήδη 66 χρονών. Έχω ακόμη ενάμιση χρόνο συμβόλαιο, θα δούμε τι θα γίνει", η απάντησή του.

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ