Βενγκέρ: "Προσπαθήσαμε για Λεβαντόφσκι"

Το "μήλον της έριδος" αποτέλεσε για πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πριν από την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Μπάγερν, με τον Αρσέν Βενγκέρ να αποκαλύπτει πως η Άρσεναλ έκανε προσπάθεια για την απόκτηση του Πολωνού.

Βενγκέρ: "Προσπαθήσαμε για Λεβαντόφσκι"

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου έβαλε τέλος στη φημολογία γύρω από το όνομα του Πολωνού, το οποίο συνδέθηκε με πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ανάμεσα σε αυτούς η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και η Άρσεναλ.

Μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ, ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως οι κανονιέρηδες πραγματοποίησαν κίνηση για τον άσο της Ντόρτμουν, ωστόσο αυτός είχε ήδη συμφωνήσει με τους κατόχους του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των κανονιέρηδων είπε: "Ναι είχαμε προσπαθήσει για τον Λεβαντόφσκι αλλά ειλικρινά είχε ήδη συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όλοι το ξέρουν αυτό. Απλώς τώρα έγινε επισημοποιήθηκε γιατί τώρα πλέον η Μπάγερν είχε τη δυνατότητα βάσει κανονισμών να το κάνει αφού το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι λήγει λιγότερο από έξι μήνες".

Ο Αλσατός τεχνικός δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τα σενάρια που θέλουν την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μάριο Μάντζουκιτς, ο οποίος θα τεθεί πιθανότατα προς πώληση από τους Βαβαρούς στο τέλος της σεζόν, τονίζοντας: "Ο Λεβαντόφσκι θα παραμείνει στην Ντόρτμουντ μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν θα πουλήσουν τον Μάντζουκιτς τώρα, ίσως στο τέλος της σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK