Κίνδυνος να σβήσει το όνειρο ενός 35άρη

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ζερμέν Ντεφό, αφού στα 35 υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δυόμιση μήνες. Κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ ο έμπειρος άσος!

Chelsea's Ethan Ampadu, left, tackles Bournemouth's Jermain Defoe during the English League Cup quarterfinal soccer match between Chelsea and Bournemouth at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Jermain Defoe AP IMAGES

Στο 17ο λεπτό του αγώνα της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ, ο Ζερμέν Ντεφό δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή και στη θέση του να περάσει ο Άιμπ. Λίγες ημέρες αργότερα έγιναν γνωστά τα δυσάρεστα μαντάτα.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν κάταγμα στον αστράγαλο κάτι που σημαίνει πως θα τεθεί νοκ άουτ για τουλάχιστον δέκα εβδομάδες! Αν κρίνουμε και από την... ηλικία (35 ετών), το χρονικό διάστημα μπορεί να μεγαλώσει.

Ο Ντεφό ελπίζει πως με τις εμφανίσεις του τα τελευταία δυο χρόνια θα καταφέρει να μπει στην αποστολή της Αγγλία για το Μουντιάλ της Ρωσίας, έτσι ώστε να κλείσει ιδανικά την καριέρα του.

Αυτός ο τραυματισμός, ωστόσο, είναι πιθανό να βάλει σε κίνδυνο το όνειρο του...

AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK