Έκρηξη Μουρίνιο: "Αυτό ήταν σκάνδαλο" (VIDEO)

Πυρ και μανία ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο αμέσως μετά την ισοπαλία με 1-1 της ομάδας του στην έδρα της Σαουθάμπτον. Επίθεση σε διαιτητή, προπονητές και "σύστημα" από τον Πορτογάλο τεχνικό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Έκρηξη Μουρίνιο: "Αυτό ήταν σκάνδαλο" (VIDEO)

Η φάση του 55ο λεπτού, όταν ο Σεσκ Φάμπρεγας έπεσε μέσα στην περιοχή της Σαουθάμπτον και αντί για πέναλτι ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο, εξόργισε τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος ξέσπασε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πορτογάλος μάλιστα, έκανε λόγο για καμπάνια που έχει στηθεί από διαιτητές, ομάδες, προπονητές και παίκτες εις βάρος της Τσέλσι: "Δεν μπορώ να πιστέψω πώς ο διαιτητής δεν μας έδωσε το πέναλτι. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί κάτι τέτοιο να αποτελεί σύμπτωση".

Ενώ συνέχισε λέγοντας : "Σε άλλες χώρες αυτό που συνέβη εδώ θα γινόταν πρωτοσέλιδο. Πρόκειται για ξεκάθαρο σκάνδαλο! Υπάρχει μία καμπάνια που έχει στηθεί για να επηρεάσει τους διαιτητές εις βάρος μας και σε αυτή συμμετέχουν όλοι: τα Μέσα, οι σχολιαστές, οι άλλοι προπονητές".

Επιπλέον στάθηκε στις "άδικες" κίτρινες κάρτες που δέχονται οι παίκτες του για "θέατρο": "Οι κανονισμοί θα πρέπει να αλλάξουν έτσι ώστε οι λανθασμένες κίτρινες κάρτες για "θέατρο" να σβήνονται, αλλιώς είναι διπλή τιμωρία για τους παίκτες".

Τέλος, τόνισε πως "η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο παρά τον "πόλεμο που της γίνεται" και της αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή".

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Σαουθάμπτον:

Διαβάστε ακόμη:

Πρωταθλήτριες γκέλας Τσέλσι και Σίτι (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK