Κόντε, ο πλουσιότερος άνεργος σε όλο τον πλανήτη!

Η Τσέλσι "φαγώθηκε" να διώξει τον Αντόνιο Κόντε όμως μην νομίζετε πως ο Ιταλός τεχνικός θα βάλει "μαύρες πλερέζες". Ας είναι καλά ο γαλαντόμος Ρόμαν Αμπράμοβιτς...

Chelsea head coach Antonio Conte lifts the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea head coach Antonio Conte lifts the trophy after winning the English FA Cup final soccer match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London, Saturday, May 19, 2018. Chelsea defeated Manchester United 1-0. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στην πρώτη του σεζόν στο Νησί πήρε πρωτάθλημα με την Τσέλσι και στη δεύτερη κατέκτησε το FA Cup, παρόλα αυτά ο Αντόνιο Κόντε δεν μπόρεσε να διατηρήσει την αρχική εμπιστοσύνη που του είχαν οι άνθρωποι της Τσέλσι και πλέον είναι στην πόρτα της εξόδου.

Μην νομίζετε όμως ότι η ζωή είνα... μαύρη από εδώ και πέρα για τον Ιταλό μόνο και μόνο επειδή οι Λονδρέζοι επέλεξαν να τον διαδεχτούν με έναν συμπατριώτη του, τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Ο Κόντε είχε έναν χρόνο ακόμα συμβολαίου και αποδείχτηκε σκληρός διαπραγματευτής ώστε να δεχτεί να το "σπάσει", με τα αγγλικά και τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας συμφώνησε να πει αντίο έναντι 10.000.000 ευρώ, σχεδόν δηλαδή όλο το ποσό που θα έπαιρνε αν έμενε και τον τρίτο χρόνο στους "μπλε'!

Το τρομερό της υπόθεσης είναι πως τώρα, όλα δείχνουν πως οι "μεγάλοι πάγκοι" είναι... πιασμένοι: ο Αντσελότι έκλεισε στην Νάπολι, ο Έμερι στην Άρσεναλ, ο Τούχελ στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κόβατς στην Μπάγερν, ενώ τα άλλα φημισμένα ευρωπαϊκά κλαμπ δύσκολα θα αλλάξουν προπονητή.

Συμπέρασμα; ο Κόντε έχει μάλλον... μηδενικές εναλλακτικές και όλα δείχνουν πως θα μιμηθεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα προ ετών, όταν μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα έμεινε ανενεργός για έναν χρόνο, πριν υπογράψει στην Μπάγερν.

Καθόλου άσχημα τη σήμερον ημερα να είσαι άνεργος και να έχεις γεμίσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό 10.000.000 ευρώ μόνο και μόνο για να... κάθεσαι, δεν συμφωνείτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK