Μουρίνιο: "Αν παίρναμε τον Σο, θα ήμασταν νεκροί"

Ο γνωστός για τις προκλητικές δηλώσεις του, Ζοζέ Μουρίνιο "ξαναχτύπησε". Σύμφωνα με τις τελευταίες του τεχνικού της Τσέλσι, αν η ομάδα του είχε δώσει τα χρήματα που έδωσε η Γιουνάιτεντ για τον Σο, θα είχε χαλάσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους παίκτες της.

Μουρίνιο: "Αν παίρναμε τον Σο, θα ήμασταν νεκροί"

Ο Μουρίνιο αν και ενδιαφερόταν για τον Λουκ Σο της Σαουθάμπτον τελικά κατέληξε στον Λουίς Φιλίπε για τη θέση του αριστερού μπακ. Έτσι ο 19χρονος Άγγλος, αν και οι γονείς του υποστηρίζουν της Τσέλσι, υπέγραψε στην Γιουνάιτεντ.

Το ποσό των 33.000.000 ευρώ που πλήρωσε η ομάδα του Μάντσεστερ, αλλά και το συμβόλαιο που ζήτησε ο Σο, ήταν αυτά που έκαναν τον Ζοζέ Μουρίνιο να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ίδιος: "Αν εμείς πληρώναμε αυτά τα χρήματα για έναν 19χρονο ποδοσφαιριστή, θα ήμασταν νεκροί! Θα είχε σκοτωθεί η σταθερότητα στα οικονομικά της ομάδας".

"Όταν πληρώνεις τόσα λεφτά για έναν 19χρονο, ακόμα κι αν είναι φανταστικός παίκτης, την επόμενη μέρα θα έχεις τους παίκτες να σου χτυπούν την πόρτα και να σου λένε, πως είναι δυνατόν να έχω παίξει 200 παιχνίδια με την ομάδα, ή να έχω κερδίσει αυτό κι εκείνο και να παίρνει περισσότερα χρήματα από μένα ένα παιδί 19 χρονών;''

Συνεχίζοντας ο Πορτογάλος τόνισε: "Δεν επικρίνω την Γιουνάιτεντ για το ποσό που πλήρωσε. Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Αλλά για μας μπορώ να πω πως κάτι τέτοιο θα ήταν αρνητικό, ειδικά όταν στη θέση αυτή μπορείς να πάρεις τον Λουίς Φελίπε με πολύ λιγότερα χρήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK