Μουρίνιο: "Καλό το Γαλλία-Αγγλία, αλλά μετά έπαιζε με το Καζακστάν"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Independent", ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκαλύπτει για την πρόταση που είχε από την FA για να αναλάβει την εθνική ομάδα της Αγγλίας και εξηγεί τους λόγους που την απέρριψε.

Μουρίνιο: "Καλό το Γαλλία-Αγγλία, αλλά μετά έπαιζε με το Καζακστάν"

"Όταν η ομοσπονδία ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, το επόμενο ματς της Αγγλίας ήταν κόντρα στη Γαλλία, ένα φιλικό στο Παρίσι. Γαλλία-Αγγλία, σκέφτηκα πως αυτό είναι κάτι αρκετά δελεαστικό. Μετά, όμως, η Αγγλία έπαιζε με το Καζακστάν. Οχι, όχι, όχι! Αυτό που έπρεπε να κάνω ήταν να προσπαθησω να δίνω κίνητρα στον εαυτό μου για μία δουλειά που δεν με ικανοποιούσε πλήρως; Τι κάνω;", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Είχαμε επαφή και σκέφτηκα την πρόταση της Αγγλίας όμως τότε ήμουν πολύ νέος και πολύ υπερήφανος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν προπονώ παίκτες, οπότε πρέπει να πηγαίνω και να τους βλέπω να προπονούνται στους συλλόγους".

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Τσέλσι μίλησε για το αγγλικό πρωτάθλημα και τις προβλέψεις του: "Η Άρσεναλ είναι Άρσεναλ και πιθανότατα θα είναι καλύτερη ομάδα. Η Τσέλσι είναι η Τσέλσι. Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι πρωταθλήτριες των δύο τελευταίων ετών. Γιατί όχι και η Λίβερπουλ; Έχει έναν σπουδαίο προπονητή. Είχε έναν χρόνο να δουλέψει τις ιδέες του, οπότε γιατί όχι Λίβερπουλ;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK